Bruiloft Fotografie & Video

Fotografie

Omita Weddings biedt u een complete professionele foto reportage aan. De fotografen met wie wij samenwerken hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van bruiloft fotografie. Tevens zorgen zij ook voor de montage van uw foto en album.
Omita weddings werkt niet met iedere fotograaf. Onze fotografen zijn geselecteerd op basis van hun opleiding én ervaringen. Zo bent u gegarandeerd van uw foto’s en zult u schitteren zoals nooit te voren door de vakkennis van de fotografen waar wij mee samen werken!

Videografie

Natuurlijk kan een videoreportage niet ontbreken op uw bruiloft. Daarom kunnen wij u ook tevens van dienst zijn bij uw videoreportage. Gebasseerd op uw budget zullen wij een team samenstellen die uw bruiloft van begin tot eind zal vastleggen op beeld (Full HD). Tevens zal uw reportage professioneel worden gemonteerd zoals u nog nooit ergens anders heeft gezien!
U krijgt een DVD met een door u gewenste DVD-hoes en DVD-opdruk. U kunt zelf aangeven welke muziek en stijl u wenst.

Pre-wedding shoot

Een nieuw fenomeen onder de nieuwste bruiloften is het nemen van een pre-wedding photoshoot. Hier worden de bruid en bruidegom vooraf aan de bruiloft professioneel gefotografeerd en/of gefilmd. Deze foto’s zullen vervolgens op uw bruiloft door middel van een projector worden afgespeeld. Dit geeft uw bruiloft nét dat beetje luxe waar u van droomt.

Tevens kunt u een van de foto’s vooraf af laten drukken door ons om vervolgens als bedankje op uw bruiloft aan u gasten mee te geven. Zo zullen zij uw droombruiloft nooit vergeten!